formaat a5 liggend
Alle papierformaten A4, A3, etc in pixels en centimeters Ontwerpstudio Dot by dot.
Alle papierformaten A4, A3, etc in pixels en centimeters. Handig schema met alle papierformaten van A6, A5, A4, A3 tot A0 alle afmetingen in centimeters èn pixels. Kies een formaat: A4 formaat A3 formaat. Vragen over papierformaten, pixels of dpi?
Papierformaat Wikipedia.
Het is dan wel van belang te weten op welk formaat dat slaat. Een aanduiding als 20" pounds" heeft geen betekenis tot bekend is dat dit betrekking heeft op bijvoorbeeld papier van 17 22 inch. Conversie naar gram per vierkante meter.:
Alle papierformaten op een rij Drukwerkdeal.nl.
Deze variëren van het A0 formaat met een oppervlakte van maar liefst 1m tot het A10 formaat, met papier afmetingen van slechts 26 x 37 mm. Wist je trouwens dat alle A formaten dezelfde beeldverhouding hebben? Vouw je een A4tje dubbel, dan krijg je een A5 formaat.
Vouwkaarten liggend formaat A5 drukken Geen verzendkosten.
Om gebruik te kunnen maken van de gemakkelijke automatische prijsactualisering, raden wij u aan JavaScript te activeren. Klik anders gewoon op de knop Prijs" actualiseren. Vouwkaarten liggend formaat, DIN-A5. Dubbelzijdig vierkleurig 4/4 bedrukt. Worden plano liggend geleverd gerild, maar ongevouwen.
A5 formaat. Bekijk A5 afmetingen met specificaties.
Op de website van drukwerkdeal kan je de afmetingen bekijken, je weet dan precies wat de juiste aanleverspecificaties zijn wanneer je drukwerk wil gaan bestellen. Bekijk het A5 formaat in mm, cm, inches. Klik op de afbeelding en bestel de gratis papierformatenposter van Drukwerkdeal.nl. Afmetingen A5 formaat. A5 formaat in mm.:

Contacteer ons

Meer resultaten voor formaat a5 liggend